Beachvolleybal bedrijvencompetitie

Irene Beach
 

 

Blijf je lekker op kantoor hangen of kies je voor sportieve ontspanning na het werk met je collega’s of andere professionals?

 

Irene Beach organiseert met ingang van 2016 een geweldige beachvolleybal bedrijvencompetitie. Op de maandagavond zijn bedrijfsteams welkom om tegen andere professionals in een recreatieve competitie tegen elkaar te strijden op de 12 topvelden van Irene Beach.Dus laat je stropdas in de auto, stop je naaldhakken in je tas en kom naar Irene Beach!!!Er is voldoende ruimte om je fatsoenlijk om te kunnen kleden, verruil je (mantel)pak voor bikini of shorts.

 

Wanneer?

Op de maandagavond vanaf 19:00 uur tot het te donker is om te spelen.

 

Wat is het concept?

De recreatieve competitie wordt gespeeld met teams van 2 personen dit kunnen dames, heren of mixteams zijn.

Soms laat je werk je niet los en zal je voor een vervanger moeten zorgen, daarom kun je ook maximaal 3 teamleden inschrijven zodat je altijd met 2 personen bent. 

Je speelt 20 minuten en gemiddeld 3 wedstrijdjes op een avond. De week erna houden we rekening met de eerdere uitslagen zodat er uitdaging in de pool aanwezig blijft.

 

 

Wat zijn de kosten en wanneer start deze competitie?

 

De kosten zijn € 50 per team (waarbij je ook 3 personen kunt inschrijven i.p.v. 2, dat heeft geen invloed op de totale prijs).

De eerste avond is maandag 30 mei 2016 om 19:00 uur op Irene Beach.

 

Dus print de onderstaande flyer uit en hang deze op op kantoor om nog meer collega's te motiveren

Deelnemende Teams