Ben jij al klaar voor de Utrechtse Beachcompetitie 2019?!

Bijgewerkt op: 1 mei 2019

De start van de competitie is op vrijdag 3 mei 2019 en daarna nog 10 vrijdagen tot en met 12 juli. Ja, je leest het goed. Dit jaar zijn er 11 speelrondes in de Utrechtse Beachcompetitie.

Binnenkort wordt bij Zwembad de Kromme Rijn begonnen met de aanleg van 6 beachvolleybalvelden. Als deze op tijd klaar zijn kunnen we deze ook gebruiken als lokatie voor de Utrechtse Beachcompetitie.

Dat de velden er liggen is de belangrijkste voorwaarde, maar we hebben ook een of meer vrijwilligers nodig om de competitie bij Zwembad Kromme Rijn in goede banen te leiden. Mocht je je daartoe geroepen voelen neem even contact met ons op : competitie@beachvolleybalutrecht.nl

De Utrechtse Beachcompetitie 2019 :

- 11 Vrijdagavonden van 3 mei t/m 12 juli - Laddercompetitie, dus elk niveau is welkom - Wedstrijden in Zuilen, Bilthoven en (misschien) Zwembad Kromme Rijn. - Aanvang poule-wedstrijden 19:00 en 20:00/20:30 - Kosten slechts €50,- per team

In 2014 zijn Beachvolleybal Utrecht en Irene Beach uit Bilthoven een pilot gestart met een beachcompetitie op de vrijdagavond. In 2014 deed het (toen) maximale aantal van 70 teams mee. En sindsdien nam het aantal deelnemende teams alleen maar toe!!

Ondanks dat de vrijdag niet voor iedereen de eerste keus is, blijft de competitie op vrijdagavond omdat we dan de meeste velden beschikbaar hebben.

Lidmaatschap van een zaal- of beachvolleybalvereniging is niet nodig. Omdat er in een laddercompetitie gespeeld wordt is er plek voor elk niveau. Aanmelding is mogelijk op "kust-niveau" dames en heren 2x2. Als er voldoende mixteams zijn, zetten we een mixcompetitie op, zo niet, dan worden de mix teams ingedeeld bij de heren.

Omdat we iedereen graag zoveel mogelijk willen laten spelen, vragen we jullie om zelf voor vervanging te zorgen als één van de teamgenoten niet aanwezig kan zijn. Het is daarom toegestaan om je als team van 3 aan te melden, maar er mag tijdens een set niet gewisseld worden. Het derde teamlid hoeft niet opgegeven te worden.

De competitie loopt van begin mei t/m half juli. De eerste poules spelen vanaf 19:00 en de tweede ronde van de avond vanaf ongeveer 20:00/20:30. Tijdens de eerste ronden worden sets tot 15 punten gespeeld ivm zonsondergang. Op het openingstoernooi beginnen alle poules om 19:00 uur. Daarna zijn dan er weer een vroege en een late poule.

De kosten bedragen net als de afgelopen jaren € 50, - per team.


DE INSCHRIJVING IS HELAAS GESLOTEN

77 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven