Training

Elk seizoen kan je op Irene Beach ook trainingen volgen. Ook dit jaar hebben we weer zeer bekwame trainers gevonden om de trainingen op Irene Beach te geven. Je kunt je alleen voor de training aanmelden als je ook lid bent van Irene Beach, lees daar hier meer over.

Trainingstijden 2021

Programma 2021

 

MEDIO MAART KOMT ER MEER INFORMATIE OVER DE TRAININGEN OVER DE ZOMER VAN 2021

Elke training bestaat uit een uur onder leiding van een trainer en een half uur wedstrijdjes spelen en spelvormpjes!

Jeugd t/m 18 jaar

De trainingen voor de jeugd beginnen op 29 april 2020, de laatste training van dit blok is op 21 juli, dit zijn 12 trainingen. Iets daarvoor kijken we verder hoe we de rest van de zomer indelen.

Senioren

Op 11 mei zal de eerste training zijn! De laatste training van dit blok is op 30 juli, dit zijn 12 trainingen. Iets daarvoor kijken we verder hoe we de rest van de zomer indelen.

 

Hier lees je de informatie van de Nevobo over het trainen in Corona-tijden: 

https://www.nevobo.nl/besturen-organiseren/ondersteuning-in-coronatijd/organisatie-outdoor-volleybal/

Zelf een groepje maken?

Het is ook mogelijk om zelf een groep van minimaal 8 spelers samen te stellen. Dit betekent dat de 8 (of meer) mensen met wie je komt sowieso in je groep zitten, maar aan de hand van de inschrijvingen kan het wel zo zijn dat er nog enkele spelers bijkomen. Hierbij zorgen we natuurlijk dat er alleen mensen bij komen die qua niveau aansluiten en dat de groepen nooit te groot worden!

 

Ben je dit van plan? Mail dan voor overleg naar: beachteamirene@gmail.com, het is nog wel van belang dat iedereen van je groep zich inschrijft voor de trainingen!

Tarieven trainingen 2020

 

                                       

Lukt het je niet om er elke week te zijn, of vind je een paar keer trainen wel genoeg? Voor elke losse training betaal je €10. Zorg wel even dat je je inschrijft!

De kosten voor de trainingen worden door de trainers in rekening gebracht.

Het valt je misschien op dat de kosten iets hoger liggen dan vorig jaar. Dit komt omdat we dit jaar 12 trainingen aanbieden, dat zijn er 2 meer dan vorig jaar!

Bij vragen of opmerkingen, stuur een mail naar beachteamirene@gmail.com

E-mail: info@irenebeach.nl​ 

Contact
Social media

Locatie​​​​​​: 

Sportpark Larenstein

Tweelingen 142

3721 WZ  Bilthoven

Irene Beach is onderdeel van de vereniging 

VV Irene 

Privacystatement

Irene Beach

Overige informatie