Training

Elk seizoen kan je op Irene Beach trainingen volgen. Ook dit jaar hebben we weer zeer bekwame trainers gevonden om de trainingen op Irene Beach te geven. Lees hieronder meer informatie over de trainingen en klik op de knop om je in te schrijven!

Let op! Om trainingen te volgen is het een vereiste om lid van Irene Beach te zijn, dit kan je worden via het inschrijfformulier van de trainingen.

Kijk in de andere tabbladen voor informatie over je inschrijving:

- Jeugd tot en met 12 jaar

- Jeugd 13 tot en met 18 jaar

- Volwassenen (ivm maatregelen nog geen trainingen voor 27+, inschrijven kan al wel)

 

Concept programma 2021. Let op: tijden en dagen kunnen nog veranderen!

 

Elke training bestaat uit een uur onder leiding van een trainer en een half uur wedstrijdjes spelen en spelvormpjes!

 

We hebben nog steeds te maken met Corona, om allemaal veilig te kunnen beachvolleyballen vragen we je om de regels in acht te nemen, deze regels vind je hier: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/02/15/coronavirus-en-volleybal-in-nederland

Voor alle leeftijden hopen we vanaf 12 april weer trainingen aan te mogen bieden. Wanneer dit mag zullen we twee blokken hebben: Blok 1 van 10 trainingen (12 april t/m 17 juni) en blok 2 van 10 trainingen. Blok 1 zal dus (voor 27 jaar en ouder) zijn van 12 april tot en met 17 juni. In dit blok zijn er een paar feestdagen, op deze feestdagen gaan de trainingen gewoon door.

Blok 2 zal zijn van 21 juni tot en met 26 augustus. Hiervoor zal je je opnieuw moeten inschrijven.

Zelf een groepje maken?

Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen, hier moeten dan minimaal 8 spelers in zitten. Dit betekent dat de 8 (of meer) mensen met wie je komt sowieso in je groep zitten, maar aan de hand van de inschrijvingen kan het wel zo zijn dat er nog enkele spelers bijkomen. Hierbij zorgen we natuurlijk dat er alleen mensen bij komen die qua niveau aansluiten en dat de groepen nooit te groot worden!

Mail dan voor overleg naar: beachteamirene@gmail.com, het is nog wel van belang dat iedereen van je groep zich inschrijft voor de trainingen, geef dan onderaan het inschrijfformulier aan dat je een eigen groepje hebt.

In de eerste week van de trainingen krijg je een betaalverzoek om het geld voor de trainingen te betalen. 

Bij vragen of opmerkingen, stuur een mail naar beachteamirene@gmail.com

E-mail: info@irenebeach.nl​ 

Contact
Social media

Locatie​​​​​​: 

Sportpark Larenstein

Tweelingen 142

3721 WZ  Bilthoven

Irene Beach is onderdeel van de vereniging 

VV Irene 

Privacystatement

Irene Beach

Overige informatie