Volwassenen

Blok 2 van de trainingen gaat in de week van 21 juni van start en duurt 10 weken, tot 26 augustus dus! Schrijf je weer in!

Trainingstijden 2021

Concept programma zomer 2021. Let op: tijden en dagen kunnen nog veranderen!

 

Elke training bestaat uit een uur onder leiding van een trainer. We streven ernaar om daarna ook een half uur een veld beschikbaar te hebben op vrij op te kunnen spelen.

De eerste trainingen van blok 2 zijn in de week van 21 juni 2021. 

 

We hebben nog steeds te maken met Corona, om allemaal veilig te kunnen beachvolleyballen vragen we je om de regels in acht te nemen, deze regels vind je hier: https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2021/05/13/coronavirus-en-volleybal-in-nederland

 

Schermafbeelding 2021-05-28 om 14.55.11.

Zelf een groepje maken?

Het is ook mogelijk om zelf een groep samen te stellen, hier moeten dan minimaal 8 spelers in zitten. Dit betekent dat de 8 (of meer) mensen met wie je komt sowieso in je groep zitten, maar aan de hand van de inschrijvingen kan het wel zo zijn dat er nog enkele spelers bijkomen. Hierbij zorgen we natuurlijk dat er alleen mensen bij komen die qua niveau aansluiten en dat de groepen nooit te groot worden!

Mail dan voor overleg naar: beachteamirene@gmail.com, het is nog wel van belang dat iedereen van je groep zich inschrijft voor de trainingen, geef dan onderaan het inschrijfformulier aan dat je een eigen groepje hebt.

Tarieven trainingen 2021

Blok 2: 21 juni tot en met 26 augustus

 

                                       

Kan je maar een paar trainingen meedoen? Dan betaal je voor losse trainingen, geef dat aan bij je inschrijving of neem even contact op met beachteamirene@gmail.com

Begin juli krijg je een betaalverzoek om het geld voor de trainingen (van blok 1 en blok 2) te betalen. 

Bij vragen of opmerkingen, stuur een mail naar beachteamirene@gmail.com